Ripple låser 900 millioner XRP tilbake i sperring og fokuserer på OTC-salg

Ripple har jobbet hardt for å øke adopsjonen av krypto ved hjelp av den digitale eiendelen, XRP, og har forsøkt å finne brukstilfeller utover bare en investering.

Som planlagt mottok Ripple 1 milliard XRP fra deponering 1. desember, som ble betalt til den i tre avdrag på 500 millioner, 400 millioner og 100 millioner. Whale Alert, sporer disse betalingene og informerte samfunnet om utbetalingen.

Tidligere har Ripple brukt escrow-beløpet til utvikling av XRP-økosystemet; det siste året har det imidlertid stoppet det programmatiske salget av den digitale eiendelen. Etter utgivelsen av denne måneden låste Ripple den utgivne XRP tilbake i sperren. Ripple låst i 900 millioner XRP tilbake i sperring, hvoretter det ble notert at selskapet flyttet en sum på 224 millioner XRP.

Denne summen var mer enn de resterende 100 millionene den hadde reservert fra sperret. Whale Alert, varslet også samfunnet om overføringen fra Ripple OTC Distribution-lommeboken til ukjente lommebøker, i to transaksjoner på tilnærmet 40 millioner XRP.

150 millioner XRP-trekk ble også observert mellom to ukjente lommebøker. Gitt XRPs verdi rundt tiden, setter dette den totale verdien nær $ 139,459 millioner.

Dette kan være en transaksjon for OTC-salg av den digitale eiendelen. Ripple hadde bemerket selv i kvartalsrapporten for 3. kvartal at:

„Ripple fokuserte utelukkende på salg og leieavtaler uten resept (OTC) som en del av å tilby økt XRP-likviditet til visse RippleNet ODL-kunder for å forbedre ODL-opplevelsen, eliminere behovet for forhåndsfinansiering og muliggjøre øyeblikkelige globale betalinger.“