Analytiker kaller neste store Altcoin-spill som milliardær Mike Novogratz investerer i lite kjent Crypto Asset

Kryptoanalytiker Alex Saunders sporer en relativt uklar kryptoaktiv som har fanget oppmerksomheten til Mike Novogratz Galaxy Digital.

Saunders fremhever Galaxy Digitals investering i RedFOX Labs (RFOX), som han har fortalt sine følgere om siden det var en mikrotapp på $ 300.000

“Mens du er opptatt av å lure på hva det neste store alt-spillet er, investerte Novogratz og Galaxy Digital bare i RedFOX Labs. Den eneste Crypto Gaming, DeFi, dApp og NFT-inkubatoren i Sørøst-Asia. Jeg har betalt det til deg siden $ 300.000 markedsverdi. Det er nå en markedsverdi på $ 30 millioner. ”

RFOX er et ERC-20-token. Cryptosoft introduserer verktøyet for token med en 22. desember lansering av den andre utgaven NFT-samlingen for det mobile blockchain-spillet KOG.

RFOX-token vil drive hele RedFOX-økosystemet. RFOX vil bli brukt til handelsgebyrer, for å utvikle likviditetsbassenger og for opprettelse av NFT-er

I en pressemelding som kunngjør investeringen, sier Galaxy Digital visepresident Jon Kol at RedFOX labs gir det digitale kapitalforvaltningsselskapet en mulighet til å få eksponering mot det sørøstasiatiske kryptomarkedet.

“Vi ser på Sørøst-Asia som et marked med et enormt potensial, og har vært opptatt av å få eksponering i noen tid.

Å jobbe med RedFOX Labs får oss den eksponeringen og lar oss lære av deres ekspertise som opererer i regionen. ”